Kuidas leida õiget tüüpi puks?

STRONGFLEX

Erinevate materjalide kõvaduse mõõtmiseks on olemas erinevad Shore'i kõvadusskaalad. Me tarnime RED STRONGFLEX pukside kõvadusega 80 ShA ja YELLOW STRONGFLEX pukside kõvadusega 90 ShA.

 

Erinevus punaste ja kollaste puksid vahel:

 

RED:

Umbes 80 ShA kõvadus tagab samasuguse dünaamilise tunnetuse nagu tavalistel kummi-terasest (kummi-metallist) puksidel. Vastupidavus ja stabiilsus tagavad aga palju parema üldise mugavuse.

Seetõttu soovitame RED pukside kasutamist neile, kes soovivad parandada oma kontrolli ja ohutust, nautides samal ajal klassikalist sõidustiili.

 

YELLOW:

Umbes 90 ShA kõvadus annab kõvema šassii tunnetuse, mida soovitakse kiirel ja sportlikul sõidul. Seda soovitatakse sportautodele, võidusõiduautodele ja tuuningule. Polüuretaani kõvadus suurendab šassii eluiga ning parandab ka auto roolimist ja stabiliseerimist rajal.

 

Pakume ka võimalust tellida kohandatud BLACK puksid spetsiaalselt valitud ShA vahemikus 80 ja 90.

 

Pange tähele, et peamine erinevus kollaste ja punaste summutite vahel on nende kõvadus, mõlemad säilitavad suurepärase vastupidavuse ja vastupidavuse.

 

Polüuretaanist pukside põhiomadused:

- pikendab rehvi kasutusiga, vähendades turvise kulumist;

- tagab parema šassii stabiilsuse;

- parandab sõidumugavust;

- suurendab turvalisust, pakkudes suuremat kontrolli;

- madalad paigalduskulud.


POWERFLEX:

POWERFLEX puksid on saadaval neljas erinevas tüübis. Peamine erinevus on nende kõvadus.

RED 65 ShA, YELLOW 70 ShA, PURPLE 80 ShA ja BLACK 95 ShA.

 

RED - kõvadus 65 ShA, kasutatakse neid pukside  peamiselt väljalaskekäepidemetena või juhtudel, kus on vaja suurt paindlikkust.

 

YELLOW - kõvadus 70 ShA, seda materjali kasutatakse tavaliselt sekundaarse raami või mootori puksidena, et summutada liigset vibratsiooni šassii suunas.

 

PURPLE - 80 ShA kõvadus, mida tuntakse ka kui Street, on välja töötatud tavapäraselt kasutatavate kummist teraspuhvrite asendamiseks tavalise, mitte sportliku sõidu puhul. PURPLE puks on parim kompromiss suurema mugavuse, kõvaduse ja vastupidavuse saavutamiseks.

 

BLACK - 95 ShA kõvadus, Black Series materjal on spetsiaalselt välja töötatud spordi- ja võidusõiduks. BLACK puksid tagavad maksimaalse kõvaduse raskete koormuste korral ja on väga soovitatav autodele, mida surutakse oma piirini.